Korres Pure Greek Olive - Part 2

Καλημέρα! Σήμερα θα δούμε το δεύτερο μέρος των προϊόντων της σειράς Pure Greek Olive του Korres, που περιέχει τα προϊόντα σώματος. Να σου πω εξαρχής πως αυτά που έχω κυκλοφορούν και με άλλα αρώματα που μπορείς να διαλέξεις όποιο σου αρέσει περισσότερο!
Αρχικά να δούμε το Αφρόλουτρο με Άνθη Ελιάς. Περιέχει 87,4% φυσικά συστατικά.
Αφρόλουτρο με τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς, που καθαρίζει απαλά και θωρακίζει τη φυσική υγρασία της επιδερμίδας. Διατηρεί σταθερά τα επίπεδα ενυδάτωσης, ενώ η σύνθεση ενισχύεται με τις ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες της ενεργής αλόης.
Η τιμή του είναι 6,90€ και περιέχει 250ml.
Έχει πολύ ωραίο άρωμα και όταν βγαίνω από το μπάνιο μένει ελαφρώς στο δέρμα. Καθαρίζει καλά χωρίς να προκαλεί κάποιο ερεθισμό ακόμα και σε σημεία που έχω χτυπήσει και δεν αφυδατώνει το δέρμα μου. Δεν υπάρχει κάποιο στο site, αν όμως επισκεφτείς κάποιο κατάστημα που να έχει προϊόντα της εταιρίας λογικά θα το βρεις.

Συνεχίζουμε με την αντίστοιχη Κρέμα Σώματος με Άνθη Ελιάς. Περιέχει 92,3% φυσικά συστατικά.
Ενυδατική κρέμα σώματος με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, πλούσια φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Απορροφάται άμεσα ενώ διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.
Η τιμή της είναι 7,90€ και περιέχει 200ml.
Έχει πολύ ωραίο άρωμα και προσφέρει ενυδάτωση στο δέρμα. Δεν κολλάει και απορροφάται πολύ γρήγορα. Σε συνδυασμό με το αφρόλουτρο, το άρωμα κρατάει περισσότερες ώρες και ύστερα από μία κουραστική ημέρα με ένα δροσερό ντουζ με το αφρόλουτρο και μετά λίγο γαλάκτωμα με χαλαρώνει.

Η Κρέμα Χεριών με Άνθη Ελιάς. Περιέχει 88,7% φυσικά συστατικά.
Ενυδατική, μη-λιπαρή κρέμα χεριών με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Με καταπραϋντική και αντιοξειδωτική δράση, δεσμεύει τη φυσική υγρασία του δέρματος, διατηρώντας τα χέρια απαλά και ενυδατωμένα.
Η τιμή της είναι 8,90€ και περιέχει 75ml.
Και αυτή η κρέμα έχει ωραίο άρωμα και προσφέρει ενυδάτωση. Δεν κολλάει και απορροφάται γρήγορα. Θα ήθελα όμως να τη δοκιμάσω και τον χειμώνα που έχει κρύο και τα χέρια μου χρειάζονται μία καλή κρέμα χεριών. Προς το παρόν μου φαίνεται αρκετά καλή αλλά έπεται και συνέχεια στη δοκιμή της.

Τέλος η Eau de Cologne με Άνθη Ελιάς. Περιέχει 92,3% φυσικά συστατικά.
Αναζωογονητική κολόνια με διακριτικό άρωμα από άνθη ελαιόδεντρου, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα φύλλων ελιάς και ενεργή αλόη, για τόνωση και φρεσκάδα.
Η τιμή της είναι 19€ και περιέχει 100ml.
Μυρίζει ωραία και είναι κάτι ασυνήθιστο σε σύγκριση με άλλα αρώματα. Για μένα αρχικά έχει σχετικά έντονο άρωμα αλλά μέσα σε λίγα λεπτά γίνεται όντως πιο απαλό και διακριτικό. Επίσης έχει αρκετά καλή διάρκεια. Προσωπικά μου αρέσει, οι κολόνιες όμως είναι κάτι αρκετά προσωπικό.

Αυτά ήταν λοιπόν και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς που δοκίμασα. Κυκλοφορούν και άλλα προϊόντα για χείλη, μαλλιά κά. αν θα σε ενδιέφερε να δοκιμάσεις κάποιο.
Αν έχεις δοκιμάσει κάποιο περιμένω τις εντυπώσεις σου στα σχόλια! Αν δεν έχεις εγγραφεί στο blog και θες να με υποστηρίξεις, πήγαινε στην αρχική σελίδα και πάτα "Παρακολούθηση".
Τα λέμε στο επόμενο άρθρο!

Σχόλια