Revolution x The Emily Edit The Wants Palette

Καλημέρα! Πριν κάποιες εβδομάδες έκανα μία παραγγελία από την Revolution. και σήμερα θα ήθελα να δούμε μαζί την παλέτα σκιών της συνεργασίας Revolution x The Emily Edit The Wants! Περιέχει 24 σκιές, ματ, σατινέ και shimmer σε καφέ, μωβ και πράσινες, θερμές και ψυχρές αποχρώσεις, ένα μεγάλο καθρέφτη και κοστίζει 19,99€.
Στη πρώτη σειρά έχουμε τις σκιές The cream (λευκή ματ), Hobby (ψυχρό μπεζ ματ), Prayer (σάπιο καφεκόκκινο ματ), Grateful (φιστικί ανοιχτό shimmer), Good vibes (χάλκινο shimmer), Side hustle (χακί χρυσό shimmer).
Με φλας
Χωρίς φλας















Στη δεύτερη σειρά έχουμε τις σκιές Midwest (θερμό μπεζ ματ), Dues paid (καφεκόκκινο ματ - πιο βαθύ από το prayer), Eve rose (ανοιχτό λιλά χρυσό shimmer), Belle violet (μωβ λεβάντας shimmer), Capricorn (καφέ μόκα σατινέ), Pi phi (ψυχρό δαμασκηνί ματ).
Με φλας
Χωρίς φλας















Στη τρίτη σειρά έχουμε τις σκιές Oh heavens (ανοιχτό μπεζ σατινέ), Love tons (θερμό δαμασκηνί ματ), Pizzazz (ψυχρό μωβ shimmer), Family (ψυχρό βαθύ μωβ ματ), Top story (χρυσό shimmer), Apartment (καφέ ματ).
Με φλας
Χωρίς φλας















Και στη τέταρτη και τελευταία σειρά έχουμε τις σκιές Cupcake (ροζ σατινέ), Laughcry (ροδακινί ματ), Cheer (θερμό βαθύ μωβ ματ), Heartbeet (ψυχρό μωβ shimmer - πιο βαθύ από το pizzazz), Corduroy (κυπαρισσί ματ), Dark & early (μαύρο ματ).
Με φλας
Χωρίς φλας















Δεν είναι η συνηθισμένη παλέτα με τις μπεζ καφέ, κοραλοπορτοκαλί αποχρώσεις που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό. Έχει πιο βαθιά μωβ χρώματα αλλά και πιο ανοιχτά οπότε μπορώ να κάνω πολλά διαφορετικά μακιγιάζ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Κάτι που μου αρέσει πολύ σε αυτήν την παλέτα από χρωματική άποψη είναι πως έχει συνοχή. Δηλαδή έχουμε μωβ αποχρώσεις από ανοιχτές μέχρι πιο βαθιές και σε ψυχρά και σε θερμά. Επίσης έχουμε τα καφέ πάλι με την ίδια λογική και κάποια πράσινα. 

Από ποιοτικής απόψεως οι σκιές είναι μέτριες. Στις περισσότερες η ανάμειξή τους, η απόδοσή τους, η διάρκειά τους είναι αρκετά καλά. Δεν έχουν σχεδόν καθόλου fall out, έχουν όμως λίγο kick-up! Οι shimmer τοποθετούνται καλύτερα με το δάχτυλο ή με συνθετικό πινέλο. Πρόβλημα είχα με τις πολύ σκούρες αποχρώσεις (corduroy, pi phi, family, heartbeat κά.) όπου μερικές φορές έκαναν μπαλώματα οπότε θέλουν περισσότερη προσοχή.
Προσπάθησα να κάνω όσο καλύτερα swatches, έπαιρνα αρκετή σκιά στο δάχτυλό μου ώστε να δεις τα χρώματα όμως και πάλι σε μερικά φαίνεται πως δεν γράφουν ιδιαίτερα καλά. 

Κάτι που θα ήθελα να αναφέρω είναι πως  θεωρώ πως η τιμή θα μπορούσε να είναι χαμηλότερη. Δεν αξίζει 20€ καθώς έχουν κάνει και άλλες πολύ καλές συνεργασίες με τόσες σκιές και η τιμή ήταν 12€. Είναι μοναδική συνεργασία με τέτοιο κόστος και περίμενα πολλά περισσότερα!
Κάτι που θα ήθελα να συγχαρώ την εταιρία είναι πως μία από τις σκιές ήταν σπασμένη και αφότου επικοινώνησα μαζί τους και τους έστειλα φωτογραφίες μου έδωσαν την επιλογή να μου την αλλάξουν ή να μου επιστρέψουν το χρήματα. Και όλη αυτή η συνεννόηση έγινε πάρα πολύ γρήγορα και ας ήταν σαββατοκύριακο.
Κάτι που δημοσιεύτηκε αφότου είχα παραγγείλει την παλέτα είναι πως μερικές βρέθηκαν να έχουν μούχλα. Δεν ξέρω αν είναι μόνο σε μία παρτίδα όμως η εταιρία έχει κατεβάσει από το site της την συγκεκριμένη παλέτα.

Αν και μου αρέσουν τα χρώματα της παλέτας, λόγο ορισμένων σκιών και του γεγονότος πως βρέθηκε μούχλα σε ορισμένες και η μέτρια απόδοση, δε μπορώ να πω πως την προτείνω. Αν θες να της αγοράσεις υπάρχει και σε άλλα site πέρα του επίσημου της εταιρίας. Γενικά η Revolution κάνει καταπληκτικές παλέτες σκιών και ελπίζω όλο αυτό να είναι ένα ατυχές γεγονός!

Αυτά από εμένα! Ελπίζω να σου άρεσε το άρθρο! Περιμένω τις εντυπώσεις σου στα σχόλια! Αν δεν έχεις εγγραφεί στο blog, πήγαινε στην αρχική σελίδα και πάτα την "Παρακολούθηση". Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα! Φιλάκια!!!

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου