Anti-Blemish Solution Clinique

Καλησπέρα! Ανεξαρτήτως αν χρησιμοποιούμε μακιγιάζ ή όχι, η καθημερινή περιποίηση του δέρματος μας είναι -για μένα- απαραίτητη. Μιας και έχω λιπαρή επιδερμίδα με τάση για ακμή τις τελευταίες εβδομάδες δοκιμάζω τη σειρά Anti-Blemish Solution της Clinique. Πιο συγκεκριμένα τον αφρό καθαρισμού, την απολεπιστική λοσιόν και την ενυδατική. Η σειρά αυτή είναι σχεδιασμένη για όλους τους τύπους επιδερμίδας που εμφανίζουν σπυράκια. Δεν έχει άρωμα, είναι μη φαγεσερογόνο και oil-free.
Ξεκινάω με το αφρό καθαρισμού, σε νωπό πρόσωπο, πατάω μία με δύο φορές την αντλία και κάνω απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο! Ξεβγάζω το πρόσωπό μου και και το στεγνώνω με μία χαρτοπετσέτα. Συνεχίζω παίρνοντας δύο δίσκους καθαρισμού και τη λοσιόν και ταμποναριστά τους περνάω. Τέλος χρησιμοποιώ την ενυδατική. Ουσιαστικά κάνω τα βήματα με τη σειρά κάθε πρωί και βράδυ.

Ο αφρός καθαρισμού περιέχει Σαλικυλικό Οξύ και Acetyl Glucosamine που καταπολεμούν τα σπυράκια και συμβάλλουν στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων, τα οποία μπορεί να φράξουν τους πόρους και συστατικά που ελέγχουν τη λιπαρότητα, όπως το Εκχύλισμα Lamincaria Sacharina, που προλαμβάνουν τη συσσώρευση λιπαρότητας που μπορεί να προκαλέσει σπυράκια. Περιέχει 125ml και κοστίζει 26€.

Η απολεπιστική λοσιόν περιέχει επιπλέον πυρίτιο που απορροφά την πλεονάζουσα λιπαρότητα, για να χαρίζει ματ όψη στην επιδερμίδα. Περιέχει 200ml και κοστίζει 26,50€.

Και η ενυδατική θεραπεία ακόμα βοηθά στον έλεγχο των παραγόντων που προκαλούν σπυράκια με τα δραστικά συστατικά που περιέχει. Περιέχει 50ml και κοστίζει 30,50€.

Έχω παρατηρήσει σημαντική μείωση στα σπυράκια και στο σμήγμα ενώ ταυτόχρονα και στους πόρους! Έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένη από τη συγκεκριμένη σειρά! Αν όμως ταυτόχρονα έχεις αφυδατωμένη επιδερμίδα, καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσεις και μία επιπλέον ενυδατική.
Αν θες να μάθεις πως μου φάνηκε το foundation της σειράς μπες εδώ.

Ποια είναι τα καθημερινά προϊόντα καθαρισμού προσώπου που χρησιμοποιείς; Άφησέ μου την απάντησή σου από κάτω στα σχόλια!
Μην παραλήψεις να εγγραφείς στο blog, ανεβάζω νέο άρθρο κάθε εβδομάδα!
Τα λέμε την επόμενη!

Σχόλια