Wet n Wild



Καλησπέρα! Πλέον και επίσημα άνοιξη, ξεκινάμε με αξιολόγηση ορισμένων προϊόντων από την εταιρία "Wet n Wild". Αρχικά να πούμε δύο λόγια για την εταιρία. Είναι μία Αμερικάνικη εταιρία που ιδρύθηκε το 1979, τα προϊόντα είναι "cruelty free", που σημαίνει "χωρίς βαναυσότητα σε ζώα" για την παραγωγή, και είναι οικονομικά. Μπορείτε να τη βρείτε σε πολλά φυσικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε ηλεκτρονικά.
Το πρώτο προιον είναι το “Megaglo Contouring Palette” στην απόχρωση “E7491- Dulce De Leche”.
 Βγαίνει σε δύο αποχρώσεις και η συγκεκριμένη είναι η πιο ανοιχτόχρωμη. Είναι μία παλέτα, με δύο συμπιεσμένες πούδρες για φωτοσκιάσεις. Η τιμή της ανέρχεται στα 5,99€ και περιέχει 12,5γρ. προϊόντος. Είναι από τα προϊόντα που λίγη ποσότητα είναι αρκετή, οπότε πάμε ελαφριά με το χέρι. Η πούδρα για τα κοψίματα, στο πρόσωπό μου δεν πορτοκαλίζει ούτε γκριζίζει. Η πλευρά με το highlight, δεν λαμπυρίζει καθώς είναι για να φωτίσει και τη χρησιμοποιώ κυρίως για να σετάρω το primer στα βλέφαρα πριν τοποθετήσω σκιά. Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσα να πω πως έχουν είναι λίγο fallout.

Συνεχίζουμε με το “Coloricon Blush” στην απόχρωση “E3282- Mellow Wine”, που θα την χαρακτήριζα σάπιο ροδακινί. 
Πρόκειται για συμπιεσμένο σε ρουζ, η τιμή του ανέρχεται στα 4,49 και περιέχει 5,85γρ. προϊόντος. Βγαίνει σε πέντε αποχρώσεις. Περιέχει και ένα πινελάκι μέσα, το οποίο είναι μικρό και δεν το χρησιμοποιώ. Έχει γίνει το αγαπημένο μου ρουζ, κρατάει αρκετές ώρες και πιστεύω πως ταιριάζει σε αρκετές αποχρώσεις δέρματος. Δίνει μία φυσική ζωντάνια. Και εδώ λίγη ποσότητα είναι αρκετή και έχει λίγο fallout.



Επόμενο προϊόν είναι το "Photofocus Concealer" στην απόχρωση "Ε841Β- Light/Medium Beige".
Η τιμή του concealer ανέρχεται στα 3,99€ και περιέχει 8,5ml προϊόντος. Βγαίνει σε τέσσερα χρώματα. Είναι ένα καλυπτικό concealer με βουρτσάκι. Δεν μπαίνει στις γραμμές των ματιών. Δεν μεταφέρεται, στεγνώνει γρήγορα και το αποτέλεσμα είναι ματ. Δεν είναι ενυδατικό. Το δοκίμασα μερικές φορές αλλά δυστυχώς πήρα λάθος απόχρωση και είναι σκούρο για να το τοποθετώ κάτω από τα μάτια και να φωτίζει ταυτόχρονα. Όμως το χρησιμοποιώ σε μικρή ποσότητα για να εξαφανίσω τους μαύρους κύκλους. 


Τελευταίο προϊόν προσώπου είναι το "Megaglo Makeup Stick Highlighter" στην απόχρωση "Ε800- When The Nude Strikes".


Είναι ένα κρεμώδες highlight λάμψης, σε stick. Η τιμή του ανέρχεται στα 4,69€ και περιέχει 6γρ. προϊόντος. Περιέχει ροζ/ασημένιο shimmer. Το τοποθετώ στα ζυγωματικά μου με τα δάχτυλα ή απευθείας, καθώς με το πινέλο δεν παίρνω ικανοποιητική ποσότητα. Μου αρέσει πολύ το αποτέλεσμα που δίνει όταν βάζω μικρή ποσότητα στο άνω μέρος του άνω χείλους μου, κάνει τα χείλια να δείχνουν μεγαλύτερα. 


Περνάμε σε προϊόντα ματιών και την "Coloricon Eyeshodow Trio" στην απόχρωση "E381B- Sweet As Candy".


Πρόκειται για μία παλέτα, με τρεις σκιές, στη τιμή των 3,99€ και περιέχει 3,5γρ. προϊόντος. Υπάρχουν 7 διαφορετικές παλέτες με διαφορετικούς συνδυασμούς. Πάνω στις σκιές αναγράφει πως η πρώτη τοποθετείται κάτω από το κόκαλο στα φρύδια, η μεσαία στη κόγχη του ματιού και η τρίτη στο κινητό βλέφαρο. Εγώ την πρώτη που θεωρείται highlight τη βάζω και στην εσωτερική γωνία του ματιού για λάμψη. Και οι τρεις σκιές έχουν shimmer μέσα, κάτι που για μένα είναι αρνητικό καθώς θα ήθελα να έχουν και κάποιο ματ για να ολοκληρώνει το look. Είναι πολύ ωραία να χρησιμοποιηθούν πάνω και από άλλη σκιά για να δώσουν λάμψη. Τα πινελάκια που έχει μέσα δεν τα χρησιμοποιώ καθώς δεν μπορώ να τα χειριστώ εύκολα τόσο μικρά που είναι και δεν έχω ακρίβεια στις κινήσεις μου. 

Μετά έχουμε το "Coloricon Kohl Eyeliner" στην απόχρωση "E607A- Calling Your Buff".

Πρόκειται για ένα κλασικό μολύβι ματιών, στην τιμή των 1,99€ και περιέχει 1,4γρ. προϊόντος. Βγαίνει σε οχτώ αποχρώσεις. Το συγκεκριμένο έχει nude χρώμα και είναι πολύ ωραίο για εσωτερικά στο κάτω βλέφαρο καθώς κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα. Το προτιμώ από τα λευκά μολύβια γιατί το αποτέλεσμα είναι πιο φυσικό. Είναι κρεμώδες οπότε και η εφαρμογή του είναι εύκολη και γρήγορη.


Προτελευταίο προϊόν είναι το "Coloricon Brow Pencil" στην απόχρωση "E6231- Brunettes Do It Better".

Είναι ένα μολύβι για τα φρύδια. Η τιμή του είναι στα 2,49€ και περιέχει 0,7γρ. προϊόντος. Βγαίνει σε δύο αποχρώσεις. Από τη μία πλευρά είναι το μολύβι και από την άλλη έχει ένα βουρτσάκι. Όπως μπορείτε να καταλάβετε το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά. Το χρησιμοποιώ για να γεμίσω τα φρύδια μου. Δε μου αρέσει να τα σχηματίζω με το συγκεκριμένο γιατί θέλω φυσικό αποτέλεσμα και με αυτό δεν τα καταφέρνω.
Τελευταίο προϊόν για σήμερα είναι το "Coloricon Lip Liner" στην απόχρωση "E664C- Fab Fuchsia".

Πρόκειται για ένα μολύβι χειλιών. Η τιμή του είναι στα 1,99€ και περιέχει 1,4γρ. προϊόντος. Βγαίνει σε έξι αποχρώσεις. Η απόχρωση του συγκεκριμένου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως σκούρο φούξια. Είναι και αυτό πολύ κρεμώδες και με ένα πέρασμα δεν αφήνει κενά σημεία που δεν έχει βάψει.
Αυτά από εμένα για σήμερα. Θα ήθελα να μάθω τις εντυπώσεις σας για τα προϊόντα στα σχόλια από κάτω. Μέχρι την επόμενη φορά. Ελπίζω να έχετε μία όμορφη μέρα!

Σχόλια