Golden Rose

Καλησπέρα! Σήμερα θα μιλήσουμε για κάποια προϊόντα της εταιρίας Golden Rose. Η Golden Rose ιδρύθηκε το 1983, τα προϊόντα της είναι κλινικά και δερματολογικά ελεγμένα καθώς και χωρίς συντηρητικά ή γλουτένη. Είναι όλα οικονομικά και μπορείτε να τα βρείτε σε φυσικά καταστήματα και σε ηλεκτρονικά.
 

Το πρώτο προϊόν που θα αναφερθώ είναι το "Precision Eyeliner" στην απόχρωση "Intense Black".
 

Πρόκειται για ένα υγρό eyeliner, σε μαύρο χρώμα. Κυκλοφορεί συνολικά σε τέσσερις αποχρώσεις. Η τιμή του είναι στα 4,50€. Υποστηρίζει ότι είναι αδιάβροχο, στεγνώνει γρήγορα και διαρκεί πολύ. Θα συμφωνήσω και στα τρία. Για να αφαιρεθεί χρειάζεται ντεμακιγιάζ, λαδάκι ή σαπούνι. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα στεγνώνει, επομένως χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί σε περίπτωση λάθους μπορεί να καταστρέψουμε το μακιγιάζ των ματιών μας. Διαρκεί αρκετές ώρες και αν το θέλουμε ακόμα πιο σταθερό μπορούμε να περάσουμε από πάνω μαύρη σκιά. Το βουρτσάκι που έχει είναι πολύ βολικό και επιτρέπει να κάνεις λεπτές γραμμές. Το αποτέλεσμα είναι ματ. Όπως όλα τα προϊόντα τέτοιου είδους, τα φυλάμε με τη μύτη προς τα κάτω. Για μένα έχει δύο αρνητικά. Το ένα είναι πως με το πρώτο πέρασμα δεν είναι αρκετά έντονο μαύρο και χρειάζεται και δεύτερο πέρασμα. Το δεύτερο είναι πως το μελάνι στη μύτη μετά το πρώτο πέρασμα τελειώνει και χρειάζεται να περιμένεις λίγα λεπτά για να ξαναγεμίσει. Συνολικά όμως, για την τιμή που έχει, αξίζει.

Συνεχίζουμε με ένα "Liquid Glow Highlighter" από τη σειρά "Metals" στην απόχρωση "03- Warm Gold".
Είναι ένα υγρό highlighter σε ανοιχτή χρυσή απόχρωση, που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως nude χρυσό. Κυκλοφορεί σε τέσσερις αποχρώσεις. Η τιμή του στα 4,50€ και περιέχει 4,5ml προϊόντος. Είναι ένα highlighter το οποίο μπορείς είτε να βάλεις μικρή ποσότητα και να έχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα είτε να το χτίσεις και να είναι έντονο. Η υφή του είναι αρκετά κρεμμώδης και όχι υγρή ώστε να ρέει από το βουρτσάκι. Προτιμώ να παίρνω μία ποσότητα από το βουρτσάκι στο χέρι μου και ύστερα με τα δάχτυλα στα σημεία του προσώπου που θέλω να τονίσω, ώστε να ελέγχω τη ποσότητα. Δεν τονίζει τους πόρους και έχει μεγάλη διάρκεια.

Επόμενο προϊόν είναι το "Dream Lips Lipliner" στην απόχρωση "510".
Πρόκειται για ένα μολύβι χειλιών σε nude ροζ απόχρωση. Κυκλοφορεί σε 34 αποχρώσεις. Η τιμή του στα 2,00€. Η συγκεκριμένη απόχρωση για μένα είναι το ιδανικό nude καθώς ταιριάζει αρκετά με το χρώμα το χειλιών μου (λίγο πιο σκούρο) και αν θέλω να τα ζωγραφίσω έξω από τις γραμμές για να φαίνονται μεγαλύτερα, δεν φαίνεται διαφορά. Είναι πολύ μαλακό και απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα. Σίγουρα όταν τελειώσει θα το ξαναγοράσω. Σαν προϊόν δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό, καθώς η τιμή του είναι πολύ χαμηλή και η σύσταση πολύ καλή. Σαν παρατήρηση θα μπορούσα να κάνω μόνο πως δεν αναγράφει πόσα γραμμάρια περιέχει (όπως δεν έγραφε και το eyeliner), κάτι γενικά ασήμαντο που όμως αν θες να συγκρίνεις ένα προϊόν έχει σημασία.



Τέλος, τα "Longstay Liquid Matte Lipstick Kissproof".

Liquid lipstick που όταν στεγνώσει δίνει ματ αποτέλεσμα. Συνολικά υπάρχουν 29 αποχρώσεις. Υπέροχη ποικιλία χρωμάτων με nude, κόκκινα, κοραλλί, ροζ, μωβ. Η τιμή του στα 4,50 και περιέχει 5,5ml προϊόντος. Υποστηρίζει πως έχει μεγάλη διάρκεια, δεν μεταφέρεται και περιέχει βιταμίνη Ε. Έχει μία μικρή μεταφορά σε περίπτωση που έχει τοποθετηθεί μεγάλη ποσότητα. Η διάρκειά του και το χρώμα, δεν επηρεάζεται κατά τη διάρκεια που το φοράς, αρκεί να μην έρθει σε επαφή με λάδι. Όπως και όλα τα υγρά κραγιόν που στεγνώνουν χρειάζεται να έχει γίνει καλή ενυδάτωση στα χείλια και απολέπιση. Έχει ελαφρά γλυκό άρωμα που μετά από λίγο εξαφανίζεται. Το aplicater είναι αρκετά καλό και με μία φορά που το βουτάς στο κραγιόν αρκεί για να χρωματίσεις άνω και κάτω χείλος. Για λεπτομέρειες ίσως χρειαστεί πινέλο χειλιών. Δεν αφήνει μπαλώματα και η σύσταση του είναι λεπτόρρευστη. Αφαιρείται με διφασικό ντεμακιγιάζ. Προσωπικά, επειδή έχω φυσιολογικό μέγεθος χείλια προς σαρκώδη, μπαίνει στις γραμμές των χειλιών και μετά από λίγη ώρα που στεγνώνει πλήρως φαίνεται έντονα και είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Επίσης, μου ξεραίνει αρκετά τα χείλια και για αυτό δεν τα χρησιμοποιώ αρκετά συχνά. Και για αυτό το λόγο όταν μου τελειώσουν δεν θα αγοράσω άλλα. Και εδώ ξανατονίζω πως κάτι που μπορεί να μην λειτουργεί για μένα, δεν σημαίνει πως δεν θα λειτουργεί για κάποιον άλλο. Σε περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε κάποιο, κυκλοφορεί και σε mini (σε 27 αποχρώσεις) στα 2,60 και περιέχει 3ml.



Στο μέλλον να περιμένετε review και σε άλλα προϊόντα αυτής της εταιρίας. Πείτε μου στα σχόλια τις εντυπώσεις σας, αν έχετε κάποιο από αυτά τα προϊόντα καθώς και πως λειτούργησε για εσάς και τι θα θέλατε να δούμε στη συνέχεια στο blog. Από εμένα, προς το παρόν, να έχετε μία υπέροχη μέρα και εβδομάδα!



Σχόλια