Mini Haul - Προϊόντα Προσώπου

Γεια σας και καλό μήνα!!! Πριν λίγες μέρες έψαχνα για καινούριες κρέμες, scrub, μάσκες κλπ. για το πρόσωπο γιατί είναι πολύ σημαντικό να φροντίζουμε και να ενυδατώνουμε το δέρμα μας ώστε να είμαστε υγιής και να έχουμε μία καλή βάση. Στην αναζήτησή μου, έπεσα πάνω στην εταιρία "Medisei" και στη σειρά της "Panthenol extra" καθώς και στην "Foltene Pharma". Σε αυτή την ανάρτηση θα αναφερθώ στο τι ισχυρίζονται πως κάνουν τα συγκεκριμένα προϊόντα. 


Αρχικά, θα αναφερθώ στο "Foltene Pharma Eyelash & Eyebrow Treatment". Πρόκειται για αγωγή ενδυνάμωσης για βλεφαρίδες και φρύδια. Η τιμή του κυμαίνεται στα 25€ και περιέχει 8ml προϊόντος. Η αγωγή βρίσκεται μέσα σε ένα φιαλίδιο τύπου μάσκαρας με αντίστοιχο βουρτσάκι, ώστε η τοποθέτησή του να είναι εύκολη. Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Δεν περιέχει συντηρητικά, ορυκτέλαιο, σιλικόνη ή κερί παραφίνης. Στη συσκευασία αναγράφει: Τα εργαστήρια Foltene δημιούργησαν ένα προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για τις λεπτές και εύθραυστες βλεφαρίδες και φρύδια. Η αποκλειστική σύνθεσή του βασίζεται στα παντεταρισμένα συστατικά tricosaccaride και tricalgoxyl της Foltene Pharma, αλλά και το συστατικό hamamelis virginiana extract, που ενυδατώνουν και ενδυναμώνουν τις βλεφαρίδες και τα φρύδια και ανανεώνουν την εμφάνισή τους. Επιπλέον, το προϊόν θρέφει και περιποιείται τα φρύδια, ενώ προωθεί την καλή τους υγεία και το φυσικό τους στιλ. Αποτέλεσμα πιο δυνατές, πυκνές και μακριές βλεφαρίδες και φρύδια. 


Τα προϊόντα της "Medisei Panthenol extra" ήταν σε πακέτο. Πλήρες σετ ανανέωσης και λάμψης (δώρο το καθαριστικό νερό Micellar), η αρχική τιμή είναι 33€ όμως το σετ είναι στα 19,90€. Περιέχει κρέμα προσώπου και ματιών, scrub προσώπου, μάσκα προσώπου και το νερό καθαρισμού.


Η "Volcanic sand facial scrub" είναι μία κρέμα απολέπισης με κόκκους ηφαιστειακής λάβας. Εμπλουτισμένη με πανθενόλη, βιταμίνη Ε, αλόη, έλαιο ηλίανθου και βούτυρο καριτέ. Απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα, ομαλοποιεί την υφή του δέρματος, χαρίζει πρόσωπο λαμπερό και σφριγηλό. Είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα. Χωρίς parabens. Περιέχει 50ml προϊόντος.


Η "White tea beauty intensive mask" είναι μία μάσκα με λευκό τσάι για ενυδάτωση, λάμψη και θρέψη. Εμπλουτισμένη με λευκό τσάι, υαλουρονικό όξύ, πανθενόλη, ενυδατικά σάκχαρα, αλόη, μέταλλα και ιχνοστοιχεία. Με συστατικά που συνδυάζουν έντονη ενυδατική και μαλακτική δράση με αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Χαρίζει αίσθηση πλούσιας ενυδάτωσης και αναζωογόνησης ενώ αφήνει την επιδερμίδα λαμπερή, λεία και απαλή. Είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα. Χωρίς parabens. Περιέχει 50ml προϊόντος.



Η "Panthenol extra face and eye cream" είναι μία 24ωρη αντιρυτιδική κρέμα ειδικής σύνθεσης που αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες ρυτίδες και λεπτές γραμμές ενώ προστατεύει από το σχηματισμό νέων. Σχεδιασμένη για εφαρμογή σε πρόσωπο και μάτια, με υαλουρονικό οξύ, πεπτίδια και πανθενόλη. Στην προσεχτικά σχεδιασμένη σύνθεσή της περιέχει: Δύο πεπτίδια, τα οποία με τη δράση τους προάγουν τη σύνθεση κολλαγόνου, μειώνουν τις λεπτές γραμμές του δέρματος και επιβραδύνουν την εμφάνιση νέων ρυτίδων.
Πανθενόλη. Η πιο γνωστή, η πιο ωφέλιμη, η πιο διαδεδομένη βιταμίνη των καλλυντικών. Ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, συμβάλλει στην ανανέωση των κυττάρων και βελτιώνει την υφή του δέρματος.
Υαλουρονικό οξύ. Ένα ισχυρότατο ενυδατικό μέσο. Παραμένει στην επιφάνεια του δέρματος, ενυδατώνει την κεράτινη στιβάδα και χαρίζει στο δέρμα ελαστικότητα και λάμψη.
Είναι δερματολογικά ελεγμένο σε ευαίσθητα δέρματα και οφθαλμολογικά ελεγμένο. Χωρίς parabens. Περιέχει 50ml προϊόντος.




Τέλος, το δωράκι, "Micellar true cleanser 3 in 1" είναι ένα καθαριστικό νερό που αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια και ενυδατώνει. Είναι εμπλουτισμένο με πανθενόλη. Αφαιρεί το μακιγιάζ από το πρόσωπο, μάτια και χείλη, απομακρύνει ρύπους και λιπαρότητα ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει το δέρμα. Κατάλληλο και για ευαίσθητα δέρματα. Οφθαλμολογικά ελεγμένο. Χωρίς parabens. Περιέχει 100ml προϊόντος.





Θα χρησιμοποιήσω τα προϊόντα για λίγες εβδομάδες ώστε να μπορέσω να έχω μία ολοκληρωμένη άποψη και θα αναρτήσω την άποψη μου. Δεν ξεχνάμε πως κάθε επιδερμίδα είναι διαφορετική επομένως κάτι που μπορεί να αρέσει και να δουλεύει σε εμένα δεν σημαίνει πως όλοι θα έχουμε τα ίδια αποτελέσματα. Αν έχετε ήδη δοκιμάσει κάποιο πείτε μου τη γνώμη σας κάτω στα σχόλια! Να περάσετε όμορφα τις διακοπές σας!


Σχόλια