Korres Κόκκινο Σταφύλι

Καλό μήνα σε όλους! Εύχομαι να περνάτε τέλεια και να είσαστε υγιείς! Σήμερα θα ήθελα να αναφερθώ για άλλη μία φορά στην υγεία του δέρματος μας με την σειρά Κόκκινο Σταφύλι από την Korres! Έχω στα χέρια μου δύο αντηλιακά της σειράς, την αντηλιακή κρέμα προσώπου κόκκινο σταφύλι (αντιρυτιδική/ κατά των πανάδων) με SPF30 και το αντηλιακό λάδι σώματος κόκκινο σταφύλι (κατά της πρόωρης γήρανσης/ συσφιγκτικό) με SPF 20. Και τα δύο αντηλιακά παρέχουν προστασία από τις UVB αλλά και τις UVA ακτινοβολίες!
Ας ξεκινήσουμε με την Αντηλιακή κρέμα προσώπου κόκκινο σταφύλι (αντιρυτιδική/ κατά των πανάδων) με SPF30. 
Με πρωτοποριακή τεχνολογία που βασίζεται στην αξιοποίηση 100% φυτικών βλαστοκυττάρων από ένα σπάνιο είδος Κόκκινου Σταφυλιού, πλούσιο σε ισχυρά αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ουσίες και εξαιρετικά ανθεκτικό στην ηλιακή ακτινοβολία, η κρέμα προσώπου Κόκκινο Σταφύλι είναι το απαραίτητο για όλη τη χρονιά αντηλιακό που προστατεύει και επανορθώνει τα σημάδια του ήλιου - ρυτίδες και πανάδες. Το νέας γενιάς αντηλιακό προσώπου προσφέρει ταυτόχρονα: 
- υψηλή αντηλιακή προστασία (UVA / UVB) 
- ενυδάτωση 
- αντιρυτιδική φροντίδα 
- κλινικά αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων.
Κύρια συστατικά:
ΦΥΤΙΚΑ ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ : Το καινοτόμο δραστικό από φυτικά βλαστοκύτταρα Κόκκινου Σταφυλιού, πλούσιο στις ισχυρά αντιοξειδωτικές ανθοκυανίνες, προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση, κύρια αιτία δημιουργίας ρυτίδων.
CURCUMA LONGA : Το εκχύλισμα Curcuma Longa από ρίζα Κουρκουμά, ρυθμίζει τη σύνθεση μελανίνης και έχει αποδεδειγμένη προληπτική και επανορθωτική δράση κατά των πανάδων.
 ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ GARDEN CRESS & ΙΣΟΦΛΑΒΟΝΕΣ ΣΟΓΙΑΣ : Μειώνουν την εμφάνιση πανάδων, ρυθμίζουν την έκκριση των χρωστικών, προσφέρουν λάμψη και ομοιόμορφο τόνο. Ενυδατώνουν και απαλύνουν ρυτίδες.
ΚΑΡΔΑΜΟ : Το ενεργό εκχύλισμα από Κάρδαμο ενισχύει τη σύνθεση του κολλαγόνου, ενυδατώνει την επιδερμίδα και απαλύνει την εμφάνιση ρυτίδων, χαρίζοντας λάμψη και ομοιόμορφο τόνο.
ΦΥΣΙΚΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε : Διαθέτει αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.
Προστασία από τη φωτογήρανση.
Δερματολογικά ελεγμένη.
Μη φαγεσωρογόνος.
Ανθεκτική στο νερό και τον ιδρώτα.
Κατάλληλη για vegetarians/ vegans.
Πέρα από όλα αυτά που αναγράφονται στη συσκευασία και στο site, αυτό που έχω να πω εγώ είναι πως δεν είναι καθόλου λιπαρό, απορροφάται πολύ γρήγορα από την επιδερμίδα, δεν είναι βαρύ, δεν κολλάει στην αφή, δεν αφήνει λευκά στίγματα, είναι κατάλληλο πριν την χρήση του foundation, έχει υπέροχο ελαφρύ άρωμα.

Και το Αντηλιακό λάδι σώματος κόκκινο σταφύλι (κατά της πρόωρης γήρανσης/ συσφιγκτικό) με SPF 20. Στα beauty essentials του καλοκαιριού προστίθεται πλέον μία νέα multi-tasking σειρά αντηλιακής προστασίας και after-sun φροντίδας σώματος - το αντιοξειδωτικό έλαιο από Κόκκινο Σταφύλι με το εκχύλισμα Alaria Esculenta που ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος, συνδυάζονται σε τρία νέα προϊόντα κατά της πρόωρης γήρανσης με αντηλιακή, συσφιγκτική και θρεπτική δράση. Αντηλιακή σειρά σώματος υψηλής απόδοσης με έλαιο από Κόκκινο Σταφύλι και εκχύλισμα Alaria Esculenta που συνδυάζει 5 δράσεις, για δέρμα απόλυτα προστατευμένο κάτω από τον ήλιο με νεανική, υγιή, λαμπερή όψη και απαλή υφή:
- αντηλιακή προστασία (UVA / UVB)
- δράση κατά της πρόωρης γήρανσης, αντιμετωπίζοντας τις ελεύθερες ρίζες και μειώνοντας το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από την έκθεση στον ήλιο
- σύσφιγξη / βελτίωση ελαστικότητας δέρματος
- θρέψη & ενυδάτωση
- ομοιόμορφο μαύρισμα.
Κύρια συστατικά:
 ΕΛΑΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΣΤΑΦΥΛΙΟΥ : Με την υψηλότερη συγκέντρωση σε λινολεϊκό οξύ - συγκριτικά με οποιοδήποτε άλλο έλαιο - και πλούσιο σε φλαβονοειδή και βιταμίνη Ε, προστατεύει τα επιδερμικά κύτταρα από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από την ηλιακή ακτινοβολία και ευθύνεται για τη φωτογήρανση. Ενισχύει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης του δέρματος, με παράλληλη συσφιγκτική δράση.
ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ALARIA ESCULENTA : Πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ και Ω3 λιπαρά οξέα, είναι ένα εξαιρετικό ενυδατικό και αντιοξειδωτικό συστατικό, που αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος.
COMPLEX ΦΥΤΙΚΩΝ ΕΛΑΙΩΝ : Βιολογικά έλαια από Καρότο, Καρύδα και Καρύδι ενισχύουν τη διαδικασία μαυρίσματος, ενώ ο συνδυασμός ελαίων από Ηλίανθο και Αμύγδαλο προστατεύει από την πρόωρη γήρανση, θρέφει και διατηρεί το δέρμα απαλό και ελαστικό.
 UVA & UVB προστασία.
Προστασία από τη φωτογήρανση.
Δερματολογικά ελεγμένο.
Ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα.
Κατάλληλο για vegetarians/ vegans.
Και πάλι οι εντυπώσεις μου. Δεν κολλάει, δεν είναι καθόλου βαρύ στην επιδερμίδα, αφήνει μία υπέροχη λάμψη χωρίς να φαίνεται λιπαρό, απορροφάται πολύ γρήγορα, έχει πολύ διακριτικό άρωμα.

Και τα δύο αντηλιακά μου αρέσουν πολύ. Αν έπρεπε να τα καταχωρήσω ηλικιακά θα έλεγα το αντηλιακό προσώπου σε ηλικίες άνω των 25 που μπορεί να θες πρόληψη για τις ρυτίδες. Για το λάδι σώματος δεν μπορώ να βάλω ηλικία, το θεωρώ κατάλληλο για όλες τις ηλικίες (εξαίρεση τα παιδιά που θέλουν μεγαλύτερη προστασία). Την προσώπου την έχω δώσει στη μητέρα μου που έχει και βγάζει πανάδες και ρυτίδες αλλά την έχω χρησιμοποιήσει και εγώ αρκετές φορές.
Του προσώπου οι αντηλιακές κρέμες κυκλοφορούν και με SPF 50 και με ματ τελείωμα αλλά και με χρώμα. Το λάδι σώματος είναι μόνο με SPF 20 αλλά αν θέλετε υψηλότερη προστασία κυκλοφορεί γαλάκτωμα σώματος με SPF 50.
Είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
Δεν έχουν σιλικόνες, mineral oil, parabens. Είναι cruelty free.
Αυτό που μου αρέσει πολύ στα αντηλιακά της Korres είναι πως στη συσκευασία αναγράφονται όχι μόνο τα συστατικά αλλά και λεπτομέρειες για την φόρμουλα!
Μην ξεχνάτε πως ζούμε μία ηλιόλουστη χώρα. Πρέπει να χρησιμοποιούμε αντηλιακό και τους χειμερινούς μήνες καθώς η UVA ακτινοβολία διαπερνά τα σύννεφα. Ειδικά όμως το καλοκαίρι θα πρέπει να μπει στην καθημερινή μας ρουτίνα! Βάζουμε αντηλιακό 30 λεπτά πριν την έκθεσή μας στον ήλιο και σε περίπτωση που σκουπιστούμε, βραχούμε κλπ ξαναβάζουμε!
Αυτά από εμένα για σήμερα! Ελπίζω να σας άρεσε και να σας φάνηκε χρήσιμο το ποστ! Εσείς ποια αντηλιακά προτιμάτε; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από την Korres; Πείτε μου τις εντυπώσεις σας στα σχόλια!
Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο blog, ανεβάζω καινούρια ανάρτηση κάθε παρασκευή, αλλά θα ανέβει και μία έκπληξη αύριο οπότε μείνετε συντονισμένοι!
Καλό Ιούνιο σε όλους και καλό καλοκαίρι!!!

Σχόλια