Οικονομικές BB Cream

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα! Όταν δεν θέλω να βάλω foundation αλλά θέλω κάτι ελαφρύ σαν βάση χρησιμοποιώ BB Cream. Σήμερα λοιπόν θα αναφερθώ σε δύο bb creams, με χαμηλό κόστος (10€) τις οποίες χρησιμοποιώ.
Ας ξεκινήσουμε με την Garnier Miracle Skin Perfector, για μικτές ή λιπαρές επιδερμίδες, στην απόχρωση Light. Αρχικά κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, light και medium. Έχει πέντε δράσεις! Χαρίζει ματ αποτέλεσμα που διαρκεί, μειώνει πόρους και ατέλειες, δίνει ομοιόμορφη όψη και λάμψη, ενυδατώνει και προστατεύει από την UV με SPF 20. Καθώς και απορροφά την λιπαρότητα και τη γυαλάδα, για τέλεια επιδερμίδα στη στιγμή. Περιέχει grapefruit, απορροφητικό περλίτη και μεταλλικά χρωστικά στοιχεία. Είναι δερματολογικά ελεγμένο και oil-free. Η υφή της είναι ρευστή και την τοποθετώ στο πρόσωπο όπως και την ενυδατική μου με τα δάχτυλα. Χωρίς να τη σετάρω κρατάει δύο ώρες περίπου χωρίς να μου εμφανίσει λιπαρότητα ενώ σε αντίθετη περίπτωση το διπλάσιο. Έχει αρκετά καλή κάλυψη και φυσικό ματ τελείωμα. Μυρίζει λιγάκι σαν grapefruit αλλά δεν είναι κάτι ενοχλητικό. Τέλος έχει μπεζ υποτόνους. Περιέχει 40ml προϊόντος.

Η δεύτερη είναι η Dream Fresh BB από Maybelline, ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας, στην απόχρωση Light. Και αυτή κυκλοφορεί σε δύο αποχρώσεις, light και medium. Έχει οχτώ δράσεις! Καλύπτει ατέλειες, ενυδατώνει, λειάνει, φωτίζει, δίνει αίσθηση φρεσκάδας, προσαρμόζεται στον τόνο της επιδερμίδας, προστατεύει με SPF 30 και είναι oil-free. Η υφή της μου θυμίζει αρκετά ρευστό gel. Επίσης την τοποθετώ στο πρόσωπο όπως και την ενυδατική μου με τα δάχτυλα. Πάντα την σετάρω γιατί δεν έχει το ματ τελείωμα που επιθυμώ. Επίσης η κάλυψή της είναι πολύ ελαφριά και με τη πούδρα που βάζω από πάνω αυξάνεται. Τη χρησιμοποιώ κυρίως καλοκαίρι καθώς προσφέρει καλή αντηλιακή προστασία και φυσικό αποτέλεσμα, όταν δεν έχω στίγματα. Μυρίζει περισσότερο από την προηγούμενη σαν καλλυντικό αλλά και πάλι δεν είναι κάτι ενοχλητικό. Τέλος έχει ροζ υποτόνους. Περιέχει 30ml προϊόντος.

Εσύ χρησιμοποιείς κάποια BB cream; Άφησε τις εντυπώσεις σου στα σχόλια και μην ξεχάσεις να εγγραφείς στο Blog!

Σχόλια