Οικονομικά πινέλα μακιγιάζ

Καλημέρα! Για να κάνεις ένα όμορφο ολοκληρωμένο μακιγιάζ χρειάζεσαι κάποια εργαλεία και σήμερα θα σου δείξω καλά ποιοτικώς και ταυτόχρονα οικονομικά πινέλα μακιγιάζ που χρησιμοποιώ! Κανένα από τα πινέλα δεν ξεπερνάει το κόστος των 5€. Εγώ αναφέρω πως με βολεύουν να τα χρησιμοποιώ αλλά σίγουρα αν θες μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις διαφορετικά!
Είναι όλα πολύ απαλά και βολικά και τα πλένω μία με δύο φορές την εβδομάδα με αφρόλουτρο για παιδιά και δεν έχουν χαλάσει.
Όσα δεν θυμάμαι την εταιρία δεν ήθελα να μην τα συμπεριλάβω καθώς είναι πραγματικά καλά και αξίζει να τα έχεις αν θες κάτι οικονομικό, για αυτό έγραψα από που τα αγόρασα.

Πινέλο που τοποθετώ υγρά και κρεμώδη προϊόντα (foundation, contour) στο πρόσωπο. Δεν αναγράφει πάνω ποιας εταιρίας είναι και δεν θυμάμαι καθώς ήταν από τα πρώτα πινέλα που είχα αγοράσει πριν τρία χρόνια, από κατάστημα Χαρμάνης. Έχει συνθετική τρίχα που δεν απορροφά προϊόν, οπότε αν θες επιτυγχάνεις μεγάλη κάλυψη.

Σφουγγαράκι της W7 που το χρησιμοποιώ νωπό για τοποθέτηση foundation αλλά και loose πούδρας κάτω από τα μάτια (ή σε όποια περιοχή θέλω). Το μόνο αρνητικό που θεωρώ πως έχει είναι ότι απορροφά αρκετό προϊόν.

Πινέλο πούδρας με το οποίο σετάρω όλο μου το πρόσωπο, της Niobe.

Διπλό πινέλο, τη πάνω πλευρά τη χρησιμοποιώ για να τοποθετήσω το bronzer αλλά και το ρουζ και την κάτω για το concealer ή για σκιά στο κάτω βλέφαρο. Δεν θυμάμαι την εταιρία αλλά το είχα αγοράσει από τα BeautyTown.

Πινέλο από την εταιρία Pollie με αριθμό 04111. Το χρησιμοποιώ για να βάλω ρουζ ή για να σετάρω το concealer κάτω από τα μάτια. Τη συγκεκριμένη εταιρία θα τη βρείτε στα καταστήματα Χαρμάνης.

Πινέλο βεντάλια από το Dust and Cream. Το χρησιμοποιώ για να βάλω το highlighter. Είναι αρκετά καλό αλλά θα προτιμούσα να είχε περισσότερες ίνες και να είναι πιο σφιχτό.

Συνεχίζω με πινέλα ματιών.
Τα μεγαλύτερα για να τοποθετήσω σκιά σε όλο το βλέφαρο και όσο μικραίνουν για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως σε βολεύουν!
Είναι στη φωτογραφία με την σειρά: Pollie 04101, Pollie 04099, Pollie 04100, WetNWild, Pollie 02887, W7 από παλέτα σκιών, Pollie 04114, Pencil από Niobe, Pollie 04115, Pollie 02891, Maybelline από eyeliner.











Τέλος ένα πινέλο χειλιών που το χρησιμοποιώ και για να βάλω highlighter κάτω από το φρύδι. Το είχα αγοράσει από τα BeautyTown.

Αυτά είναι τα πινέλα που χρησιμοποιώ για να κάνω το μακιγιάζ μου. Έχω σκοπό να πάρω και άλλα οπότε μελλοντικά θα ξαναδούμε άρθρο για πινέλα.
Εσύ ποια πινέλα χρησιμοποιείς;
Αν σου άρεσε το άρθρο κοινοποίησε το ώστε να το διαβάσουν και οι φίλοι σου. Μην ξεχάσεις, αν δεν έχεις εγγραφεί στο blog και θες να με υποστηρίξεις, να πας στην αρχική σελίδα και στη δεξιά στήλη να πατήσεις "Παρακολούθηση".
Μέχρι το επόμενο άρθρο να περνάς υπέροχα!

Σχόλια