Fresh Line Σοκολάτα και Βανίλια

Καλημέρα! Πριν τις γιορτές είχα ανεβάσει άρθρο με Ιδέες για δώρα και δεν μπόρεσα να αντισταθώ από το να πάρω δώρο στον εαυτό μου από την Fresh Line το σετ με τη Σοκολάτα και Βανίλια. Το σετ περιέχει ένα αφρόλουτρο 200ml και ένα γαλάκτωμα σώματος 200ml με άρωμα σοκολάτα και βανίλια και lip balm σοκολάτα. Για να τα δούμε όμως το καθένα ξεχωριστά!
Το αφρόλουτρο Σοκολάτα και Βανίλια είναι εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα. Με βάση την σκόνη των σπόρων κακάο που προσφέρει σπουδαίες αντιοξειδωτικές ιδιότητες και τονώνει τη μικροκυκλοφορία. Περιέχει γάλα, πλούσιο σε πρωτεΐνες, λακτόζη και βιταμίνες, που προσδίδουν μία μαλακή και απαλή υφή στο δέρμα.
Όταν το αφρόλουτρο έρχεται σε επαφή με το ζεστό νερό, ο χώρος πλημμυρίζει με το άρωμα της σοκολάτας και με βοηθάει να χαλαρώσω μετά από μία κουραστική ημέρα. Αφήνει το δέρμα πολύ απαλό ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει την επιδερμίδα. 

Συνεχίζω με το γαλάκτωμα σώματος Σοκολάτα και Βανίλια με πολύτιμα φυσικά έλαια, όπως το σταφυλέλαιο και το αμυγδαλέλαιο, διεισδύουν στο δέρμα ανακουφίζοντας από την ξηρότητα. Εμπλουτισμένο με βιολογικό βούτυρο καριτέ που αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος.
Μετά το ντουζ απλώνω μία γενναιόδωρη ποσότητα και το απλώνω σε όλο μου το σώμα. Απορροφάται πάρα πολύ γρήγορα και δεν κολλάει καθόλου. Χαρίζει ενυδάτωση, λάμψη και μεταξένια αίσθηση! Το άρωμά του κρατάει ώρες και αν το συνδυάσεις με το αφρόλουτρο θα κρατήσει ακόμα περισσότερο.

Τέλος η ενυδατική θεραπεία χειλιών Σοκολάτα με βιολογικό βούτυρο καριτέ, εκχύλισμα καρυδιού και βούτυρο κακάο. Αναφέρει πως προσφέρει μαλακτική δράση και βελούδινη υφή στα χείλη, χάρη στο βιολογικό λάδι καρύδας και ηλίανθου. Με φυσικό κερί μέλισσας, βούτυρο κακάο, βιολογικό βούτυρο καριτέ, βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο και στέβια ενυδατώνει σε βάθος και ανακουφίζει τα χείλη. Ενισχυμένο με εκχύλισμα καρυδιού που προσφέρει αντιμικροβιακές και αντιικές ιδιότητες αποτρέπει την επιμόλυνση των σκασμένων χειλιών. Προσφέρει λαμπερό αποτέλεσμα και ενισχύει το χρώμα των χειλιών. Περιέχει 98% φυσικά συστατικά.
Στα δικά μου χείλη χαρίζει ενυδάτωση ύστερα από εφαρμογή μεγάλης ποσότητας. Ειδικά τώρα το χειμώνα, λόγω των καιρικών συνθηκών τα χείλη μου τείνουν να σκάνε και αυτές τις λίγες εβδομάδες που το χρησιμοποιώ δεν έχουν σκάσει. 

Συνολικά από την αγορά μου αυτή έχω μείνει ικανοποιημένη! Το αγαπημένο μου προϊόν από τα τρία είναι το γαλάκτωμα σώματος. Σε περίπτωση που σου αρέσουν τα γλυκά αρώματα σου προτείνω να το δοκιμάσεις!
Ήταν η δεύτερη σειρά που έχω δοκιμάσει από την εταιρία και θέλω να δοκιμάσω και άλλες καθώς τα αρώματα σε ταξιδεύουν!

Εσύ έχεις δοκιμάσει κάποιο προϊόν από την εταιρία Fresh Line; Περιμένω τις εντυπώσεις σου στα σχόλια! Μην ξεχάσεις να κοινοποιήσεις το άρθρο αν σου άρεσε, καθώς και να ακολουθήσεις το blog!
Μέχρι το επόμενο άρθρο να περνάς υπέροχα!

Σχόλια