Αγαπημένα Μάρτιος-Μάιος 2018

Καλημέρα και καλό καλοκαίρι! Έχει μπει πλέον για τα καλά ο Ιούνιος και το καλοκαίρι και θα ήθελα να σας πω για τα αγαπημένα μου προϊόντα που αγόρασα και χρησιμοποίησα περισσότερο την άνοιξη.


Θα ξεκινήσω με ένα Body Mist από Dust and Cream από την σειρά Rebel Royals. Αγόρασα το The Duchess το οποίο έχει εξωτικό άρωμα καρύδας. Έχει πολύ ωραίο άρωμα καρύδας που σου αφήνει την αίσθηση δροσιάς και καλοκαιριού θα μπορούσα να πω, υπέροχη διάρκεια στο δέρμα και κάθε φορά που το φοράω με ρωτάνε ποιο άρωμα φοράω και μυρίζει τόσο ωραία! Το χρησιμοποιώ κάθε φορά πριν ντυθώ και το έχω αγαπήσει!

Συνεχίζω με All Over Body Scrub, Sea Salt Exfoliator with Coconut Oil, της Donna Valente. Scrub σώματος με θαλασσινό αλάτι και έλαιο καρύδαςΤο προϊόν απολέπισης σώματος με φυσικό αλάτι και λάδι καρύδας, απομακρύνει τα νεκρά επιφανειακά κύτταρα από την επιδερμίδα σας, καθαρίζοντας σε βάθος τους πόρους του δέρματος. Μοναδικό προϊόν για όσους ψάχνουν αποτελεσματική μηχανική απολέπιση, ενυδάτωση, λάμψη και μεταξένια λεία υφή για την επιδερμίδα του σώματος. Αναλυτικότερα:
Προσφέρει άριστη απολέπιση της επιδερμίδας, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και τα σμήγματα που φράσσουν τους πόρους της, αφήνοντάς τη να αναπνέει ελεύθερα.
• Το αλάτι αποτελεί μια φυσική πηγή πολλών μεταλλικών στοιχείων, ουσιώδη για μια υγιή επιδερμίδα με λαμπερή και νεανική εμφάνιση.
• Η υφή του αλατιού δεν γδέρνει την επιδερμίδα, ενώ δραστηριοποιεί τη μικροκυκλοφορία και απομακρύνει τις καθημερινές τοξίνες.
• Το λάδι καρύδας απορροφάται από την επιδερμίδα, προσφέροντάς της πολύτιμα συστατικά, που τη βοηθούν να διατηρεί ένα φυσικό επίπεδο υγρασίας, ώστε να είναι ενυδατωμένη και απαλή στο άγγιγμα.

Όντως αφήνει την επιδερμίδα πολύ ενυδατωμένη και απαλή σαν να είχα μόλις χρησιμοποιήσει γαλάκτωμα σώματος. Όσο για το άρωμά του, υπέροχη καρύδα. Το χρησιμοποιώ μία φορά την εβδομάδα και αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως κάνοντας ελαφρύ μασάζ σε περιοχές με τοπικό πάχος βοηθάει κατά της κυτταρίτιδας!

Ένα προϊόν στο οποίο αναφέρθηκα πριν λίγες εβδομάδες είναι η μάσκα για βαθύ καθαρισμό με Λευκή Άργιλο από Korres (για να διαβάσετε περισσότερα πατήστε ΕΔΩ). Πραγματικά αυτή η μάσκα έχει καθαρίσει την επιδερμίδα μου. Πέρα από τα καθαριστικά σαπούνια προσώπου που χρησιμοποιούμε σε καθημερινή φάση, χρειάζεται να αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα. Σε περίπτωση που έχεις λιπαρή επιδερμίδα με στίγματα και ψάχνεις μία καλή μάσκα καθαρισμού δοκίμασέ την!
 Ένα primer που αγάπησα είναι από Radiant το Matt Finish Transpatrent Base. Λόγω λιπαρότητας προτιμώ τα ματ προϊόντα και ειδικά αυτά που θα βοηθήσουν το μακιγιάζ μου να διατηρηθεί έτσι. Χρειάζομαι μία πολύ μικρή ποσότητα, απλώνεται ομοιόμορφα όπως και το foundation πάνω του. Δεν έχει σιλικονούχο ή βαριά υφή, δεν τονίζει τους πόρους, δεν κολλάει.
Το foundation που χρησιμοποιώ κάθε φορά που βάφομαι είναι το Fit Me Matte and Poreless από Maybelline (η απόχρωσή μου είναι η 105). Δεν τονίζει τους πόρους, δεν είναι βαρύ στο πρόσωπο, έχει ματ αποτέλεσμα, καλή διάρκεια, απλώνεται όμορφα χωρίς μπαλώματα, οξειδώνεται ελάχιστα, μέχρι μέτρια κάλυψη. Μου έχει μείνει λιγότερο από το μισό, για αυτό και το ξαναγόρασα!
Τελευταίο αγαπημένο, πάλι από Dust and Cream, ένα Glow Highlighter (στην απόχρωση 300 lumos). Είναι πούδρα λάμψης. Μου αρέσει πολύ πως το χρώμα είναι σαμπανιζέ και στην επιδερμίδα μου δείχνει φυσικό. Χτίζεται αρκετά. Αν θες όμως κάτι πιο έντονο δοκίμασε το MasterChrome από Maybelline. 
Ποια προϊόντα ξεχώρισες εσύ τους μήνες της άνοιξης; Περιμένω τις εντυπώσεις σου στα σχόλια! Μέχρι την επόμενη φορά να περνάτε όμορφα!

Σχόλια

  1. πολύ ωραία η ανάρτησή σου!!! το highlighter μπηκε στη wishlist μου <3
    φιλιά πολλά :*


    https://anardilya.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Είναι το highlighter όταν θέλω φυσικό αποτέλεσμα επιλέγω! <3

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου