Οι αγορές που ήθελα να κάνω μέσα στο 2018 - Εντυπώσεις Part 1

Στα μέσα του έτους είχα γράψει ένα άρθρο πάνω στα προϊόντα που ήθελα να αγοράσω μέσα στο δεύτερο μισό του 2018 (μπορείς να διαβάσεις το άρθρο εδώ). Αγόρασα ή δοκίμασα κάποια από αυτά, χώρισα το άρθρο σε δύο μέρη και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σου τις εντυπώσεις μου. Πάμε να δούμε το Part 1.
Από τον Korres πήρα ένα πακέτο που αγοράζοντας την κρέμα gel ρόδι σου έκανε δώρο τα μαντηλάκια καθαρισμού, ιδανικά για λιπαρές επιδερμίδες.
Τα Μαντηλάκια καθαρίζουν ακόμα και αδιάβροχο μακιγιάζ, όμως είναι αρκετά στεγνά. Δεν τα δοκίμασα στα μάτια καθώς δεν ήθελα να τρίψω την περιοχή αυτή. Γενικά δεν κάνει να τρίβουμε το δέρμα του προσώπου μας καθώς είναι πολύ ευαίσθητο. (δεν είναι στη φωτογραφία γιατί ξεχάστηκα και πέταξα τη συσκευασία)
Την Κρέμα Gel με Ρόδι για ρύθμιση της λιπαρότητας όσες φορές τη δοκίμασα καλοκαίρι και φθινόπωρο ενώ είχε ζέστη, που βγάζω περισσότερη λιπαρότητα, δεν την μείωσε καθόλου αλλά έβγαλα περισσότερη και πιο γρήγορα από όταν χρησιμοποιούσα την Expert της Avene. Για αυτό και την έβαλα στην άκρη και θα την ξαναδοκιμάσω σε λίγες εβδομάδες. Γενικά δεν θα την πρότεινα σε πολύ λιπαρές επιδερμίδες. Επίσης είναι αρκετά παχύρρευστη για gel, την αισθάνομαι στο πρόσωπο, κάτι που δεν θέλω και είναι και κολλώδης.
Δεν πιστεύω πως θα ξαναγοράσω κάποιο από τα δύο προϊόντα. Από την εταιρία δοκίμασα και κάποια άλλα προϊόντα, αν θες να διαβάσεις για αυτά μπες εδώ και εδώ.

Από το The Body Shop σκεφτόμουν αρκετό καιρό να αγοράσω κάποιο face mist, αλλά τελικά δεν πήρα. Δοκίμασα κάποια αλλά δεν είδα κάποια διαφορά στο πρόσωπο ή μακιγιάζ μου. Συγκεκριμένα το Mint Mattifing δε μου πρόσφερε ματ αποτέλεσμα και το Make up Setting Spray δε βοήθησε το μακιγιάζ μου να κρατήσει περισσότερο. Δε μπορώ να πω αν είναι καλά ή όχι σαν προϊόντα, όμως με μία δύο δοκιμές που έκανα δε με ενθουσίασαν ώστε να τα πάρω.
Ούτε κάποια κρέμα προσώπου ή σώματος αγόρασα, αν και είδα κάποιες που θα ήθελα να δοκιμάσω.

Ούτε από την Natura Siberica δε δοκίμασα κάποιο προϊόν. Σίγουρα μελλοντικά θα ήθελα να δοκιμάσω κάποια κρέμα συσφικτική ή κατά της κυτταρίτιδας από την συγκεκριμένη ή κάποια άλλη εταιρία. Προς το παρόν ακολουθώ διατροφή και προσπαθώ να γυμνάζομαι ταυτόχρονα. 

Από Nyx αν και εξακολουθώ να πιστεύω πως η παλέτα Love You So Mochi είναι καταπληκτική αποφάσισα να μην την αγοράσω καθώς προτιμώ πιο πουδρένιες σκιές και νιώθω πως πέρασε ο κύκλος που ήθελα να την έχω στη συλλογή μου. Εκτός αυτού έχω αρκετές παλέτες σκιών με αυτά τα χρώματα και αν την αγόραζα δεν ξέρω κατά πόσο θα την χρησιμοποιούσα.
Πήρα όμως Lingerie Glitter Gloss στην απόχρωση 02 Shy και είναι πραγματικά υπέροχο. Δίνει λάμψη, δεν κολλάει τα χείλη μεταξύ τους, το βάζω μόνο του ή και πάνω από κραγιόν και έχεις αρκετά καλή διάρκεια.
Αυτά λοιπόν για σήμερα. Μην ξεχάσεις να επιστρέψεις τη Δευτέρα στο blog για το Part 2 με τα υπόλοιπα καλλυντικά. Έχεις δοκιμάσει εσύ κάποια από αυτά; Πες μου τις εντυπώσεις σου στα σχόλια!
Αν δεν έχεις εγγραφεί ακόμα στο blog πήγαινε στην αρχική σελίδα και στη δεξιά στήλη πάτα "Παρακολούθηση". Τα λέμε την άλλη εβδομάδα!

Σχόλια